donderdag 23 augustus 2007

ik ben geeeeeen jungle meisje!

Oef het is veels te humid en warm hier, loop al 1 dag rond met hoge koorts, dit klimaat is niks voor een kler!



Gisteren naar immense watervallen geweest (3 verschillende bush bush bezocht, Aqua Mahil, Aqua Clara en Aqua Azul), over enge wiebelende bruggen gelopen en slipperige paadjes, junglebomen gezien, gestoken door muggen, en van de paadjes afgedwaald en via de bush bush door de rivier gewaad (broekpijpen omhoog) naar een ander stuk van de rivier en daar gezwommen bij een waterval. Er waren geen toeristen, alleen wij en de natuur en gekke vogel beesten met rare geluiden.
Vandaag met mijn koortshoofdje rond gelopen tussen de ruines van Palenque, leuk, mooi maar lang niet zo indrukwekkend, misschien door mijn koorts. Vooral gecultiveerd, en wat oké was een tempel meer in de jungle, was een intense energie, maar veel is leeg geroofd en veel afbeeldingen behoorden er te zijn maar waren er niet meer. Oei, een gave hagedissenbeest gezien, kwam heeeel dicht bij!











Morgen vertrekken we naar Flores, ik wilde dit graag per boot doen over rio San Pedro, maar gaat me 3dagen kosten om er te komen en zoveel tijd heeft Ashley niet. Uiteindelijk na veel zoeken een tour agency gevonden die zowel een busrit doet als een boottrip over een andere rivier richting Flores, maar we zijn er dan in 1dag. En wat ook handig is, dat onze paspoorten nu goed geregeld worden, wat meer gedoe was als we alles zelf zouden moeten regelen (Flores ligt in Guatemala).



1 opmerking:

Anoniem zei

Hee zussie,

Snel beter worden!!!
Het is toch mal.mugkoorts???
Anders 3 korrels van je constitutiemiddel innemen.

xxx

veertje

ziet goed uit zwemmen bij waterval