donderdag 12 juli 2007

Kamer (nu ja HUIS!!) Nacht 12

het terras en tuin van granmaa
deur, balkon en op achtergrond de vulkaan Pacaja

voordeur huisje, rechts koelkast

keukentje, links gasfornuisje

kamer, rechts tafel en 2 persoonsbed!! harde matras, lekker, helaas mag ik geen mannelijk bezoek mee nemen naar huis ;=(
kamer met wel 2 kasten (is een wonder hier in Antigua, zijn bijna geen kasten te vinden!) rechts is badkamer


badkamer (met kikker!)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauwie! Meisje! Je eigen huis! Klinkt erg leuk en ziet er schattig uit. Gek he, een gevecht op de gang.. Het was superfijn om je te spreken deze week. Ik heb nog steeds de kriebels en het wordt alleen maar erger.... Vanavond zie ik hem weer..... En eh.... hele forse tafelpoot! ; ) you know what I mean.

Love ya hun, love ya!

XX Inge

Anoniem zei

Ha die Claire!

Leuk om je site te bekijken. Wat heb je in korte tijd al veel voor elkaar, joh! Mijn indruk is dat je jezelf wel op orde hebt, hoor.
Fijn dat het goed met je gaat.

Ik ben net een week terug van mijn Transalp. Was erg gaaaaaf!!! Wel extreem. Acht uur per dag op de fiets zitten, zes dagen lang waarbij we in totaal 500 km en 15000 hoogtemeters gemaakt hebben over grootdeels keienpaden.
Je drinkt onderweg 4-5 liter en moet meer dan het dubbele eten van wat je normaal eet, aangezien je zo'n 6000 calorietjes verbrandt op zo'n dag.
Ook de weersomstandigheden waren heftig: met onweer en sneeuw bovenop de passen (geen vezel meer droog, kleding die 's nachts niet wil drogen in een vochtige tent)terwijl je aan de zuidkant van de alpen fietst bij zo'n dertig graden.
Kortom genieten dus!!!

Overmorgen ga ik met het gezinnetje op vakantie. Weer tijd voor quality family-time. We gaan een paar weken naar Zwitserland; tja, weer de bergen in.

Jij veel plezier daar.

Ik lees je avonturen wel weer op de site!

Groetjes Luuk