woensdag 24 oktober 2007

San José

bij de moeder van Janneke, Pilar in haar huis








Op het balkon van Janneke huisje, vanochtend. Huisje van Janneke en Douwe heeft uitzicht op de bergen de de stad.

Ben nu In San José, in Costa Rica bij Janneke.
Gisteren na een lange lange lange lange (heb ik al lange gezegd?) busreis vanaf Nicaragua vertrektijd 6 uur aankomsttijd 17uur, bij Janneke aangekomen.
Lekker in haar huisje gezeten en ´s avonds bij haar in bed gekropen omdat mijn kamer zo stoffig was dat ik maar bleef niezen en omdat we alle2 zooo koud waren dat het niet echt hielp om alleen te slapen. Dus elkaar lekker warm gehouden.
Daarna voorbereiden op de reis, kleren wassen, moeder van Janneke bezoeken en onze benen laten waxen en voetjes laten masseren en nagels laten lakken want we moeten er beschaafd uitzien voor de touristen.
Heb heel veel zin in de reis, al was het maar om een poos bij een vriendin te zijn. Maar ook om te kijken of ik gidsen leuk vind en het als een mogelijkheid kan zien om hier te komen werken voor een paar maanden per jaar.
Morgen tassen inpakken en laatste dingen regelen in de stad, Daarna in luxe hotel inchecken en touristen ophalen. Haha, vind het zelfs leuk om weer even te gaan werken!
Dit is in San Juan, samen met John een hike gemaakt om de baai heen. De baai werd onderbroken door een riviertje waar je met dit gammele bootje moest oversteken en het touw te gebruiken als leidraad.



In San Juan del Sur, hangmatje lekker lezen

Geen opmerkingen: